2009-04-30

Parmesangratinerad paprika

Ytterligare en tapasrätt till dotterns kalas.

Man kan även använda skivor av squash, eller varför inte aubergine?
Grönsakerna och ostblandningen kan förberedas, sedan är det bara att klicka på röran och skjuts in i ugnen!

Parmesangratinerad paprika

Ingredienser
(24 bitar)
1 dl crème fraiche
50 g färskriven parmesanost
1 pressad vitlöksklyfta
1 tsk fransk senap
1 krm salt
3 st paprikor

Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda försiktigt ihop crème fraiche, ost, vitlök och senap. (Rör man för mycket blir crème fraichen lös.)
Skär paprikan i 8 delar. Lägg grönsakerna på bakplåtspapper på en plåt. Salta och bred på ostblandningen.
Stek i mitten av ugnen tills paprikorna är mjuka 15-20 min.

Inga kommentarer: