Nu är det dags för en ny matlista, hoppas jag kan få ihop en bra en.
Allt är inte bestämt än, jag fyller i allt eftersom.
v 53:
Fredag 1 jan:
- Middag: Rester från nyårsafton - oxfilé, chevrebakat basilikamos i filodeg, balsamicosås. Mums!
- Lunch: pasta med sås på strimlad oxfile, lök, grädde, dijonsenap.
- Middag: Fakes.
- Lunch: Ugnspannkaka.
- Middag: Lax på spenatbädd, kokt potatis.
Måndag 4 jan
- Lunch: Pasta carbonara.
- Middag: Tjälknöl, svampsås, potatisgratäng. Sallad.
- Lunch: Tjälknölsrester.
- Middag: Grekiska biffar, ris.
- Lunch: Risotto.
- Middag (gäster på besök)
- Förrätt: jordärtsskockecappucino
- Parmalindad kyckling med balsamsås, pressad potatis, sallad
- Pecanglass med kolasås
- Lunch: Omelett.
- Middag: Cornflakesfisk. Matvete.
- Middag: Potatis & purjolökssoppa. Nybakat bröd.
- Lunch: Pasta med makrill i tomatsås.
- Middag: Vitlöksspäckad lammstek, ugnsstekta grönsaker och potatisar
- Lunch: Hemgjord pizza.
- Middag: Bouboubies.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar