2010-04-28

Farväl till en SAAB

Det känns lite vemodigt, det var ju ändå vår allra första bil. En SAAB 900 2.1 i16 från -92 som vi haft i över 10 år. Men på sistone har vi ju inte använt den utan bara kört med Renaulten så det är ju lika bra.
Och den kom till en äldre herre som just blivit av med sin egna SAAB 900 från -91. Det var visst tjuvar som kvaddade den för honom och han saknade den innerligt. Jag tror att vår bil kommer bli väl omhändertagen... :)

Och med det här blir månadsekonomin förbättrad. Hurra! Främst genom att jag kan säga upp vår parkeringsplats för SAABen i garaget. Det är en 700 kr/månad bara det. Sedan försvinner försäkringskostnaden (nåja, den var inte så dyr), skatten och de enstaka gångerna vi tankade (vi tordes aldrig fylla på så mycket och så använde vi den inte så hemskt mycket heller). Det rör sig nog om minst en tusenlapp per månad i alla fall, om man inte räknar med eventuella reparationer.

Vi firade med glass från hemglassbilen och så ska jag försöka boka in en herrgårdsweekend för mig och M. Det låter väl inte så illa?  :)

Inga kommentarer: